Supporter van Sport!

Afgelopen weekend was ik aanwezig op Ameland tijdens de Ameland Adventurerun. Dit keer helaas niet als deelnemer, maar als Supporter van Sport. 

BLESSURE

Na een korte rustperiode van 2 weken na de Singelloop Breda, had ik daarna een klein pijntje opgelopen tijdens een training. Ik dacht dat het mee zou vallen en dat het na een paar dagen rustig aan doen wel voorbij zou zijn. Helaas was dit niet zo… Ik bleek een irritatie te hebben aan het kraakbeen onder mijn knieschijf, waardoor ik verplicht 2 weken rust moest houden.

Ondertussen keek ik al wel uit naar een van de leukste wedstrijden van het jaar: de Ameland Adventurerun! Vorig jaar werd ik hier tweede achter een sterk lopende Tim Bolink en 2 jaar geleden won ik hier met ruim 2 minuten voorsprong de 10KM.

Deze wedstrijd biedt alles wat een mooie wedstrijd nodig heeft. Bos, strand, duinen, maar ook gewoon een stuk snel over de weg. Je bent enorm afhankelijk van het weer, wat deze run eigenlijk altijd zwaar maakt. Daarnaast vindt de wedstrijd altijd plaats in december, waardoor je er van uit kan gaan dat het altijd koud is! In deze video blik ik met Supporter van Sport alvast vooruit op deze editie van de Ameland Adventurerun.

 SUPPORTER VAN SPORT

Als fanatiek hardloper weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om (veel) supporters langs de kant te zien. Op Ameland mocht ik dit keer dus zelf als supporter aantreden en ook dit is mij zéér goed bevallen! Zoveel enthousiaste mensen op het parcours en langs de kant, maakt dit evenement één groot feest! Met de goede zichtbaarheid van Supporter van Sport kreeg de Ameland Adventurerun ook nog eens een extra goede uitstraling!

See you next year! 

Het supporteren is mij goed bevallen en ik heb hele mooie prestaties gezien, maar ik ga er alles aan doen om volgend jaar weer aanwezig te zijn als deelnemer! En uiteraard ga ik zoals beloofd weer mee doen voor de prijzen. See you next year!


Reageer op deze blog

Partners