Laatste blogs

Interessante verhalen

2021
2020

Onlangs heb ik samen met Garmin een super toffe video opgenomen voor de campagne 'Why do you run'! Om nog wat verder in te gaan op de reden waarom ik hardloop, heb ik deze blog geschreven. Ook bespreek ik graag mijn doelen en laat ik je zien hoe ik beter kan worden met behulp van mijn Garmin Forerunner!

Lees meer
0 reacties 1 juni '20

Gezond blijven. Dat is op dit moment waar het allemaal om draait in het leven. Al het andere is bijzaak. Alhoewel het voor veel beroepen een lastige periode is, moeten we er met zijn allen voor zorgen dat we hier goed uitkomen en dat het zo snel mogelijk voorbij is! In deze blog vertel ik je graag hoe het op dit moment bij mij gaat en hoe ik mijn trainingen hier op aanpas.

Lees meer
0 reacties 30 maart '20
2019
27 augustus '19
MARATHON Q & A

Het mag dan eindelijk verteld worden: Ik ga op 13 oktober mijn allereerste marathon lopen in Eindhoven! Let’s do this!

Geïnspireerd door de allerbeste (Eliud Kipchoge), was ik in mijn hoofd al heel vaak een marathon gefinisht. Nu kan dat dit jaar werkelijkheid worden in Eindhoven. In deze blog vertel ik jullie waarom ik een marathon ga lopen en hoe dit tot stand is gekomen!


Lees meer
1 reactie 11 juni '19

Nadat ik een aantal jaar met veel plezier gebruik heb gemaakt van de Garmin Forerunner 235, was daar het nieuwe model: de Garmin Forerunner 245 Music. Dit zou een mooie upgrade moeten zijn van de FR235, met onder andere muziek, kleurendisplay en nóg meer functies!


Lees meer
1 reactie 28 mei '19

Na mijn knieblessure heb ik een aantal weken de tijd genomen om op te bouwen. Hierin heb ik ook samen met mijn trainer Bram Wassenaar besproken dat ik 9 dagen naar Portugal zou gaan om mijzelf daar helemaal op te laden en mooie trainingen af te gaan werken met zicht op de komende periode.

Lees meer
0 reacties 12 maart '19

Bijna elke hardloper heeft er wel eens mee te maken: blessures! Er zijn genoeg manieren om te voorkomen dat je een blessure krijgt, maar toch ligt een blessure altijd op de loer. Hoe ga je hier mee om en wat is er nu de beste manier om hier van te herstellen?

Lees meer
0 reacties 11 februari '19
2018
19 december '18
Supporter van Sport!

Is jouw basisniveau goed en kan jij makkelijk een aantal keer per week de deur uit voor een duurloopje? Dan wordt het tijd om enkele intervaltrainingen toe te voegen aan jouw hardloopschema! Houdt er wel rekening mee dat het zonder een goede basisconditie nog niet nodig is om aan je snelheid te werken door middel van intervaltraining. Het is van belang om eerst je uithoudingsvermogen dusdanig te trainen, dat je makkelijk 2 á 3 keer per week de deur uit kan voor een duurloopje zonder onderbrekingen tijdens het hardlopen.

Lees meer
1 reactie 28 november '18

Na de Dam tot Damloop stond er voor mij nog 1 belangrijke wedstrijd op het programma: De Singelloop Breda. Met de vorm die ik heb zou dit zeker een PR kunnen worden, maar het blijft natuurlijk een halve marathon, dus er kan nog steeds van alles fout gaan!

Lees meer
0 reacties 14 november '18

“Mijn ultieme doel is om de marathon onder de 2:20 te lopen.”

Lees meer
0 reacties 13 augustus '18

In deze blog voor Hardloopshop.nl geef ik je 8 tips om sneller te worden!

Lees meer
0 reacties 30 juli '18

Partners